Selvvalgt 6 ugers kursus

Når du bliver ledig, er der klare regler for hvad du må, og ikke må deltage på.

Som ledig i første ledighedsperiode har du mulighed for at deltage på et selvvalgt 6 ugers kursus. Dog skal du opfylde visse krav, såsom at være medlem af en a-kasse, da det er dem der skal give dig lov til at deltage på kurserne.

Du har som udgangspunkt ret til at deltage i 6 ugers selvvalgt kursus, hvis du er ledig og ikke har en videregående uddannelse. Så hvorfor dog ikke bruge denne mulighed for at øge din effektivitet, få papir på dine færdigheder og derved gøre dig mere attraktiv for en ny arbejdsgiver at ansætte. Du vil kunne bevise dine evner inden for dit arbejdsområde og samtidig få en uddannelse af høj kvalitet, som du vil kunne bruge på kort sigt.

Er du berettiget til at deltage på et selvvalgt 6 ugers kursus, har vi hos IBC kurser et stort udvalg af interessante efteruddannelsesmuligheder. Du kan målrette dine kompetencer og blive mere eftertragtet som medarbejder i din jobsøgning. Uddannelse kan være afgørende for om du bliver tilbudt drømmejobbet eller ej.

Hvis du endnu ikke har brugt din ret til 6 ugers selvvalgt kursus, så giver et kursus på IBC muligheden for at opgradere dine kvalifikationer og samtidig polere dine evner af. En god måde at bevare motivationen i din jobsøgning samtidig med at du lærer noget. Herefter vil du være i stand til at klare de nye udfordringer som arbejdsmarkedet kræver af dig.

This entry was posted in Regler and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>